Gebruikers online : 2831

account opwaarderen

Bij aanmelding krijgt u 3 gratis credits. Maar wat nu als u wel 5 leuke meiden ziet die u een berichtje wilt sturen? Of in leuk contact komt met iemand die u een berichtje wilt sturen? Geen probleem, dan kunt u credits kopen, zodat u zorgeloos meer berichten kunt blijven sturen. Wij hebben een aantal goedkope pakketten aangemaakt waaruit u kunt kiezen en waarmee u een tijdje vooruit kunt. 

Tijdelijke storing bij het opwaarderen van credits via een mobiel! Gelieve gebruik te maken van een laptop of PC.

Standaard

10 CREDIT

Nu €12.50

Premium

23 CREDIT

Nu €25.00

Deluxe

48 CREDIT

Nu €50.00

SuperdeLuxe

100 CREDIT

Nu €100.00

Platina

160 CREDIT

Nu €150.00

Diamond

275 CREDIT

Nu €250.00


ANONIEM

Als je een betaling aan Datingfreaks.nl overmaakt via bijvoorbeeld IDEAL, EPS, GIFTCARD, MISTERCASH of WIRE, dan zal er op je bankafschrift geen Datingfreaks.nl of andere herkenbare tekst komen te staan. Je ziet alleen een betalingskenmerk en de naam van het bedrijf die de betaling verwerkt.


VEILIG

Datingfreaks.nl maakt gebruik van beveiligde SSL verbindingen (https://) waardoor alle betalingen veilig worden verwerkt. Het is belangrijk om te weten dat al uw gegevens via een beveiligde SSL verbinding (Secure Connection) verstuurd worden. U herkent een beveiligde verbinding aan het SSL slotje in de webbrowser


AFGESCHERMD

De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Datingfreaks.nl worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Uw betaling gaat dus buiten de website van Datingfreaks.nl om.